خوش آمدید -تاریخ امروز:1404/04/12
نان چاباتا یا نان سیباتا یک نان حجیم ایتالیایی است که با خمیر ترش تهیه می شود و می تواند جایگزین مناسبی برای نان باگت و نان فرانسوی برای تهیه انواع ساندویچ ها باشد
کربوهیدرات | کالری | پروتئین | چربی |
---|---|---|---|
14 | 13 | 12 | 12 |
نان چاباتا یا Ciabatta Bread یک نان حجیم ایتالیایی است که مدتی جایگزین نان باگت فرانسوی شده بود . این نان در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد ، در ترکیب این نان علاوه بر آرد و آب از شیر و روغن زیتون و خمیر ترش استفاده می شود.
نان چاباتا با انواع غذا ، سوپ و سالاد سرو می شود.
نان چاباتا تنوع بسیار زیادی دارد و مقدار گلوتن نان چاباتا خیلی بالاست بنابراین اگر به گلوتن حساسیت دارید نمی توانید از این نان استفاده کنید.
سطح نان چاباتا ترد است و درونش بافت نرمی دارد و می توانید به عنوان پایه انواع ساندویچ به جای نان باگت از آن استفاده کنید.
از آخرین اخبار و اطلاعیه های ما با خبر شوید